BOULE

Höstavslutning 2019

Julavslutning i boule-sektionen, 2018-12-13


På luciadagens förmiddag avslutades höstens ”tävlingar”! Sexton medlemmar deltog i de som vanligt jättetrevliga bataljerna. I pausen fick vi smaka en jättegod räkmacka med kaffe. Under kaffet bytte vi många olika åsikter och information. De båda ansvariga ledarna för sektionen, Lars-Ola och Marianne, tackades av Bruno för förplägnaden och för allt nedlagt arbete under året! Lars-Ola hälsade välkommen till nästa säsong som börjar redan den 10 januari!


Efter avslutad dag önskade vi varandra en God Jul och ett Gott Nytt År!


Text och bild Bruno


Årsavslutning i boulesektionen 2017-12-14


Torsdagen efter lucia gick sista ”boulespelet” av stapeln. Sexton spelare hade mött upp och möttes i tvåmannalag på fyra banor. Vi hade en mycket trevlig gemenskap som senare avslutades vid kaffeborden med en räksmörgås från föreningen och två mycket goda kakor bakade av Birgit Melin!

En synnerligen god stämning rådde runt de två kaffeborden. Ett särskilt tack till de båda ansvariga funktionärerna Lars-Ola och Marianne som håller i det hela !!
Efter att vi önskat varandra en God Jul och ett Gott Nytt År skildes vi åt vid lunchtid.


Text och bild/ Bruno

Årsavslutning i boulesektionen 2016-12-15


Det var 16 spelare som hade mött upp och vi spelade på fyra banor med två parlag, som mötte varann i tre eller fyra matcher. Det visade sig vara jämnare än normalt så här i juletid. Riktigt kul !!! I "halvtid" pausade vi med att dricka kaffe med en jullandgång, som föreningen bjöd på. Lars-Ola och Marianne skötte som vanligt om oss på ett bra sätt - TACK !!! Efter att ha önskat varann en GOD JUL styrde vi mot hemmet.

Nu möts vi åter den 12 januari kl. 10.00 då vi "matchar" mot Kaxholmen så välkomna då...


Bid o text Bruno

Boulavslutning 2015-12-10


Torsdagen den 10 december avslutades boulspelen för 2015. Vi var 16 spelare som deltog i sista spelen för säsongen.

Avslutning med smörgåstårta i Hembygdsgården Hovslätt. Göran Nilsson var oss behjälplig med lokal och kaffekokning, ett stort tack till Göran.

Ett hjärtligt tack till Er alla för en trevlig avslutning och särskilt till Lars-Ola, Gunvor och Marianne ni som ordnade allt och även disken efter oss.
På återseende den 14 jan 2016, och även ni som inte prövat på att spela boule är hjärtligt välkomna till denna trevliga sport (avkoppling).
/olle